Štiri medalje z državnega prvenstva!

Za nami je še en uspešen vikend!
Včeraj, v soboto 26.3., je v Pucocncih potekalo državno prvenstvo za starostne kategorije U-12 in U-21. Pri mlajši je Velenjski klub zastopalo 6 tekmovalcev. Vsi so prikazali srčne in odlične borbe. V kategoriji do 35 kg, kjer je bila konkurenca najmočnejša, sta se dva naša tekmovalca odrezala odlično. Urh je prvi dve borbi zmagal z atraktivnima ipponoma, nato pa izgubil in nadaljeval tekmovanje v repasažnem delu, kjer je moral po šestih minutah trdega boja priznati premoč nasprotniku in tako končal na sedmem mestu. Do borbe za medalje se je z tremi ipponi prebil Rok, nato pa z dvema porazoma za las izgubil bronasto medaljo.
Odlično se je izkazal tudi Vid, ki je z enim porazom in štirimi zmagami osvojil tretje mesto in tako svojo prvo medaljo z državnega prvenstva. Odlično so se borili tudi Ilan, Eva in Sara. Slednja je v kategoriji do 52 kg osvojila tretje mesto.
V popoldanskem delu pa sta se izkazala Nik in Veronika. Veronika je z dvema porazoma in dvema zmagama osvojila tretje mesto. Prav tako je bron osvojil Nik, ki je prvo borbo izgubil, nato pa si je z dvema zmagama v rapasažu priboril medaljo.

Vsem tekmovacem čestitamo!

Judo-logo-original-1mali menu

 

 

Posted in Tekmovanja.