Odliči v Jennersdorfu

Velenjski judoisti se vsako leto udeležijo turnirja v Avstriji v mestu Jennersdorf. Turnir je namenjen najmlajšim judoistom za pridobivanje izkušenj. Tokrat se je na turnirju v tem mestu v pokrajini Burgenland zbralo okoli tristo tekmovalcev iz 25. avstrijskih, madžarskih in slovenskih klubov. Velenjski judoisti so imeli zelo dober dan, saj so zmagali veliko bojev in pobrali veliko odličij.
V starostni kategoriji U10 sta se že uvodoma odlično izkazala Rok Medved in Urh Mešelj. Vsak je premagal tri nasprotnike in med sabo sta v finalu odločila kdo bo najboljši v tej kategoriji. Tokrat je prvo mesto osvojil Rok. Dobro se je borila tudi Eva Ciglar vendar ostala brez medalje na petem mestu
Pri starostni kategoriji U12 sta nastopila Tjaž Medved in Sid Sarač. Tjaž je gladko premagal vse nasprotnike in osvojil prvo mesto. Sid pa je bil zadovoljen s srebrno medaljo.
Pri starejših dečkih U14 so velenjski judoisti spet osvojili koš medalj. V najtežji kategoriji sta Miha Ciglar s tretjim mestom in David Hostič s prvim mestom premagovale vse v tej kategoriji. Miha je bil poražen samo od klubskega kolega Davida. Tretja mesta v kategorija so osvojili še Marič Urban, Urban Kuhar ter Urh Štober. S četrtim mestom se je moral tokrat zadovoljiti še Tim Povše.
Obiska tekme v Avstriji se bodo mladi tekmovalci z veseljem spominjali.

ekipa-v-jennersdorfu-1

Posted in Tekmovanja.