Ljutomer open 2014

Na slovenskem pokalnem tekmovanju za starostno konkurenco U12 in U16, v Ljutomerju je med štiridesetimi klubi iz Slovenije in Hrvaške, najboljši rezultat dosegla Veronika Mohorič.
Med zelo dobro konkurenco v kategoriji U16 +70kg je Mohoričeva premagal vse svoje nasprotnice. Vse borbe je končala predčasno z ipponom. Že nekaj časa Veronika dokazuje, da je trenutno najboljša v tej kategoriji. Na tekmovanju so se pomerili še najmlajši upa za prihodnost juda. V starosti U12 ima velenjski judo klub zelo dobre tekmovalce.
Trenutno je najboljši Tjaž Medved, ki je med vrstniki s tremi zmagami in enim porazom osvojil drugo mesto. Ostali tekmovalci so si nabirali izkušnje in spoznanja, da je konkurenca močna in da je treba veliko trenirati za dober rezultat. Razen dobrih rezultatov najmlajših, je potrebno omeniti dva odlična velenjska tekmovalca, ki nastopata v prvi in drugi slovenski judo ligi.
Nik Lemež se v prvi ligi zelo dobro bori za Branik Broker Maribor, Aljaž Slatnar pa v drugi ligi za Judo klub Ravne na Koroškem.
Tekmovalca sta začasno posojena drugim klubom za tekmovanje v ligaškem delu. Med posamezniki se seveda borita za barve Judo kluba Velenje

Rezultati:

U16-mlajše kadetinje

Veronika Mohorič – kat. +70 kg, 1. mesto

U12-mlajši dečki in deklice

Tjaž Medved – kat. – 40 kg, 2. mesto
Melani Imperl – kat. -42 kg, 2. mesto
Sid Sarač – kat.+ 40 kg, 4. mesto
Jaka Tevž – kat. – 28 kg, 5. mesto

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posted in Tekmovanja.