Judo Prlekija Open 2017

Minulo Soboto se je v Ljutomeru odvijala še ena tekma za slovenske judoiste. Tokrat smo klub zastopali v kategorijah mlajših dečkov/deklic (U12), starejših dečkov/deklic (U14) ter mlajših kadetov (U16).

Zjutraj so bili na vrsti najstarejši. Prvi je na tatami stopil Urh Štober. Prikazal je nekaj atraktivnih metov in na koncu odnesel srebrno medaljo. Takoj za njim pa je nastopil še Miha Ciglar, ki je z dvema zmagama in porazom osvojil srebrno medaljo.

Starejši dečki so nato nekaj časa še gledali mlajše kadete, nato pa so prišli tudi oni na vrsto. Klub sta zastopala brata Medved ter Vid Pušnik. Vsi so prikazali zagnanost in željo po čim boljšem nastopu, kar jim je tudi uspelo. Brata Medved sta v različnih kategorijah oba dosegla 2.mesto. Vid Pušnik pa je prigrizel do 3.mesta.

Popoldne pa je sledilo še tekmovanje mlajših dečkov in deklic. Velenjski klub je tokrat zastopalo, kar sedem mladih judoistov. Najboljše so se tokrat odrezali Urh Mešelj, Sara Budinski, Ilan Praznik ter Eva Ciglar, ki so si z odličnimi borbami in atraktivnimi ipponi priborili 1. mesto. Prav tako so se dobro borili Tinkara Wlodyga, ki je osvojila 2.mesto in Max Petrak ter David Serenče, ki sta domov odšla z bronastim odličjem.

Vsem iskreno čestitamo!
#judovelenje #JKVelenje

Posted in Tekmovanja.