Judo vrtec

Program judo mala šola je namenjen otrokom v starosti do 4 do 10 let, primeren pa je tako za dečke kot za deklice. V tem programu otroke postopoma uvajamo v vadbo juda. V tem obdobju je otrokov motorični razvoj v velikem razmahu in s pravilnim pristopom lahko za nadaljnji otrokov razvoj naredimo veliko. Judo ponuja preko neposrednega telesnega kontakta edinstveno možnost vplivanja na otrokov socialni in moralni razvoj.
V judo šoli se otroci seznanijo z osnovami judo tehnik in osnovnimi etičnimi načeli juda. Poudarek je na izboljšanju osnovnih motoričnih sposobnosti in navajanju otrok na medsebojno sodelovanje. Otroci preko dela v parih in skupinah pridobivajo občutek za sodelovanje s partnerjem, delo v skupini in se navajajo na osnove discipline, ki jih zahteva ukvarjanje s športom.
Program poleg redne vadbe vključuje tudi tekmovanja, nastope in različne družabne aktivnosti. Na tekmovanjih otroci doživljajo prve zmage in poraze in se naučijo soočiti z obojim, kar jim olajša posebej za njihovo starost prilagojen sistem pravil in tekmovanj. Ob zaključku sezone imajo otroci izpit za višjo stopnjo pasu, kjer prikažejo svoje znanje pridobljeno čez celo leto.

Urnik

Vadba je v vsak ponedeljek od 15:30 do 16:30 ure in petek od 15:00 do 16:00 ure v večnamenskem prostoru (fitnes soba) šole Braslovče.

Vabljeni!

Kontakt

Trener Juda Peter SEVNIK

Mobi: 041 978 229
peter.sevnik@gmail.com
http://www.judo-klub-velenje.com/

Telefon

Za vsa vprašanja glede kluba, treningov in česarkoli drugega, nas pokličite.

041 776-199

Administrator

Če imate kakšno vprašanje oziroma komentar za avtorja strani oziroma administratorja mi napišite email.

Email

Prijava

Prijava administratorja in vseh uporabnikov ter urednikov JK Velenje.

Prijava